Lehetsz te is életmentő!


Sajátítsd el az életmentő ismereteket online, majd a sikeres vizsgát követően vedd át életmentő igazolványodat!

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány az Egis Gyógyszergyár Zrt. támogatásával online életmentő kurzust indít középiskolás diákok számára. A jelentkezők kilenc témakörben, összesen 126 dia segítségével sajátíthatják el a segélynyújtói ismereteket. A tanulást 47 kép, 15 kisfilm, 13 interaktív játék, 9 fejezetzáró teszt és 1 záróteszt segíti. A szakanyag megfelel a Nemzetközi Vöröskereszt, az Országos Mentőszolgálat, az Európai és a Magyar Resusctitatios Társaság és az Emergency First Response iránymutatásainak.

Az e-learninges tanfolyamra (jelenleg) 14-18 év közötti diákok jelentkezését várják (a képzés a későbbiekben további korosztályok számára is elérhető lesz). A sikersen vizsgázók Életmentő igazolványt kapnak postai úton. Az igazolványhoz szükséges személyes adatok kezelése szülői hozzájárulást igényel. 

JELENTKEZÉS>>

Az életmentő kurzust az online felület jobb alsó sarkában találod. Előbb regisztrálnod szükséges, majd ezt követően a vásárlásra kattintatni. A kurzus INGYENES, fizetned nem kell!