Szemkimosó - fizikai szennyeződésekre


Szembe került por, kisebb szilárd alkotók eltávolítására, szemet ért irritáció ellátására.Csak két szeme van - vigyázzon rájuk!

A szem az egyik legfontosabb érzékszervünk, ennek ellenére védelmére kevés gondot fordítunk. Ugyan az UV-védő napszemüvegek már komoly teret hódítottak, a szemet ért mechanikai és kémiai sérülések ellen alig teszünk bármit is. Kisebb szennyeződés, por, szárnyas rovar feltehetően már sokak szemébe került, a dörzsölés és papírzsebkendős próbálkozások mellett hatékony ellátást azonban vélhetően kevesen alkalmaztak. Pedig a szokásos beavatkozások - dörzsölés, papírzsebkendő - kifejezetten ártalmasak is lehetnek!

A szemet ért balesetek során néhány másodpercen múlhat a látószerv épségének megőrzése. A PLUM szemkimosó folyadék számos nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik, használata rendkívül egyszerű és hatékony.

 


Lássuk, hogyan működik!
 
Vegye ki a flakont a tartóból!
Fordítsa el a kupakot a zár felszakadásáig!
  Irritáló anyag esetén hajtsa hátra a fejét, illessze a szemgödréhez, majd nyomja meg óvatosan a flakont!   Fizikai szennyeződés esetén fejét előre hajtsa, így öblítse át szemét!


A PLUM Duo egyszerre két szem öblítésére is alkalmas.
Vegyi anyagok (savak, lúgok) okozta sérülésnél PLUM pH Neutral-t használjon!

A PLUM szemkimosó tulajdonságai

A 200 és 500 ml-es kiszerelésben kapható termékek hatóanyaga 0,9%-os nátrium-klorid oldat (fiziológiás só). A flakon kupakja tökéletesen illeszkedik a szemre, a kibontás pillanatáig steril. Illeszthető falra szerelhető állomásra. Szavatossági idő 3 év.

További szemsérülések>>

Webáruház>>

Szembaleseti terv>>

Plum Magyarország>>