Félautomata defibrillátor


Powerheart AED G3 9300E - félautomata külső defibrillátor Cardiac sience

A Powerheart defibrillátorok tervezésekor a mérnökök fő célkitűzése az egyszerűség, a megbízhatóság, valamint a gyors és könnyű kezelhetőség volt. Ennek érdekében egyedülálló technológiákat fejlesztettek ki és építettek a készülékekbe.


RescueReady

Mivel a félautomata defibrillátorokat csak ritkán használják, olyan fejlesztéseket kellett eszközölni, amelyek minden körülmények között biztosítják a tökéletes megbízhatóságot. A RescueReady rendszernek köszönhetően a készülék napi, heti, illetve havi rendszerességgel különböző mélységű önellenőrzést végez. Naponta ellenőrzi az akkumulátor töltöttségét, a készüléket üzemeltető szoftver állapotát, a shock gomb működőképességét és az elektródák csatlakoztatását, valamint bevonatát. Hetente részletes feltöltöttségi állapotot vizsgál, valamint havonta ellenőrzi a teljes energiahálózatot.


RHYTMx

RHYTMx technológiának köszönhetően a készülék pontosabb szívműködési analízist képes végezni, számos zavaró tényezőt (pl. mozgási artefaktok) felismer, és ennek köszönhetően növekszik a hatásfoka. A szoftver 1 percen belül elkészíti az EKG-t, értékeli azt, szükség esetén elvégzi a sokkot.


Self Tracking Active Response (STAR)

Egy olyan technológia, melynek során a kamrafibrilláció rendezéséhez leghatékonyabb hullámforma, a bifázisos hullám a páciens testellenállásához igazodik. Ennek köszönhetően szívét minden esetben a megfelelő erősségű áram éri.

 


Jellemzők

STAR bifázisos hullámforma
Automatikus szinkronizáció
RHYTMx analízis program
Előre csatlakoztatott elektródák
Belső memória
PC alapú megjelenítő program
Pacemaker detektálás
Tiszta, jól érthető, magyar hangutasítások
2010 ERC/AHA protokoll


Használat

Egyszerű használat, összesen egy nyomógombbal. Kiváló, jól hallható hangutasítások segítik az elsősegély-nyújtó munkáját. Bővebben>>


Műszaki adatok

Bifázisos hullámforma
Energiaszint: 95-351 J között
Elektróda élettartam: gyártástól számítva 2 év
Telep élettartam: gyártástól számítva 4 év
Telep típusa: lítium ion
Belső memória: 60 perc EKG felvétel tárolására alkalmas
Memória kártya: 10 óra EKG felvétel tárolására vagy 40 perc hanganyag és
EKG felvétel együttes tárolására alkalmas
Csatlakozás: USB
A nonpolarizált elektróda, amely lehetővé teszi, hogy az elektródák polaritását a felhelyezésnél nem kell figyelembe venni.
Mérete: 31 x 27 x 8 cm;
Súlya: 3,1 kg


Garancia

Készülék teljeskörű garancia: 7 év
Akkumulátor: 4 év