Lélegeztető maszk - Ambu LifeKey


Újraélesztésnél a 30 mellkasi kompressziót két befúvás követi, a sérült fejét hátra hajtjuk, majd szájába vagy orrába fújunk két, normál légvételnyi levegőt. Az újraélesztés oktatások legnehezebb pillanata mikor a résztvevőknek befújást kell végeznie. Nemhogy egy bajba jutotton, de még a szimulációs babán is ellenérzést vált ki sokakból. Ezt segíthet legyőzmi - és nem mellékesen a kórokozóktól is véd - az Ambu LifeKey lélegeztető maszk.
 


Az Ambu LifeKey fóliamaszk egy könnyen használható és olcsó eszköz, amely egyutas szelepének köszönhetően maximális védelmet nyújt az elsősegélynyújtó részére. Használatával elkerülhető a beteg szájával, orrával és arcával történő közvetlen érintkezés, ez jelentősen segíti az újraélesztés azonnali elkezdését is. Az áttetsző maszknak köszönhetően a beteg állapota és a szelep helyzete folyamatosan ellenőrizhető. A lélegeztető maszk használata nem módosítja az újraélesztési protokollt.

Kis méretének köszönhetően mindig kéznél van, használható kulcstartóként, de könnyedén elfér egy zsebben vagy táskában is. A beteg arcán történő rögzítést rugalmas szalag biztosítja, melyet az ábrának megfelelően a sérült fülére kell helyezni. Mérete: 30x20x10 mm.
 
Webshop>>