Megújultunk 2017


Az új év kapcsán honlapunk és szolgáltatásaink egy része is újításon ment keresztül. Ezeket mutatjuk be lépésről lépésre.

 

1. Munkahelyi elsősegélynyújtás

Új aloldalt hoztunk létre, mely a munkahelyi elsősegélynyújtók, az őket oktatók, valamint a munkavédelmi felelősök munkáját hivatott segíteni. Az érvényes jogszabályok mellett számos témához illeszkedő szakmai publikációt jelentettünk meg. A munkahelyi aloldal elérhető a nyitóoldal alsó menüsorából, illetve az Elsősegély menün belül  abaloldali menüsávból. Tekintse meg>>

 

2. Konferenciák, kiállítások

Az aloldal a hazai és külföldi témához kapcsolódó konferenciákkal és kiállításokkal foglalkozik. Ismertetjük az adott esemény időpontját, helyszínét és lehetőség szerint az érintett témaköröket is. Mivel kollégáink az összes hazai és a legtöbb nemzetközi esemény résztvevői ezért lehetőség szerint élménybeszámolóval is készülünk. Az aloldal az Oktatóknak/Módszertan aloldalon (főoldal alsó menüsor) érhető el. Tekintse meg>>

 

3. Tanulmányok, publikációk

A korábbi aloldalt duplikáltuk és ezentúl az Oktatóknak/Módszertan oldalról is elérhető. Természetesen a megújulás jegyében bővítettuk a publikációk számát. Tekintse meg>>

 

4. Publikációk korrekciója

Oldalunkon több, mint 1100 cikk található, ezek egynegyedét vettük ismételt górcső alá az év elején. 270 cikket frissítettünk, illetve szükség esetén töröltünk.

 

5. Képzések

Jelentős változásokat alkalmaztunk képzéseink terén. Az alacsony érdeklődést elérő képzéseinket megszüntettük, amelyek iránt sokan érdeklődnek azokat önállósítottuk.

Ennek tükrében önálló divízió foglalkozik a közúti gépjárművezetők képzésével, az érdeklődésre való tekintettel minden héten indítunk képzést, teljes körű ügyintézéssel, vizsga- és pénzvisszafizetési garanciával. A kurzusokra való jelentkezés már nem az egységes, hanem önálló felületen történik>>

Munkahelyi elsősegélynyújtó képzéseink is két osztályra tagozódtak, külön csoport foglalkozik a kihelyezett, illetve az oktatóhelyen történő képzésekkel. Utóbbiakat havonta indítjuk Budapesten>>

Képzési csoportunk negyedik divíziója a szakirányú továbbképzésekkel foglalkozik, elsősorban pedagógus és eü. továbbképzések szervezésével, továbbá konferenciák és kiállítások szervezésével.

 

6. Webáruház

Egyes kismegrendelés számú termékek értékesítését megszüntettük, a továbbforgalmazott termékek 20%-ának 5%-kal tudtuk csökkenteni az árát, míg termékeink 10%-ánál áremelésre kényszerültünk. Az előzetes hírek szerint egyes népszerű termékek gyártása megszűnik, erről részletes tájékoztatót január végén tudunk adni. Termékkínálatunk bővítését márciusra tervezzük.

 

7. Kisfilmek

Tizenegy új kisfilmmel bővítettük youtube csatornánkat. Tekintse meg>>

 

8. Milyen fejlesztések várhatók 2017-ben?

Jelenleg tesztüzemmódban működnek e-learninges anyagaink, melyek közül jelenleg három készült el: közúti elsősegélynyújtó, munkahelyi elsősegélynyújtó, módszertani fejlesztések elsősegély-oktatóknak.

Hamarosan lehetőség nyílik a bankkártyás fizetésre, a fejlesztés szintén tesztüzemmódban van.

Egyes képzéseinket (közúti elsősegélynyújtó, munkahelyi elsősegélynyújtó) kiszervezzük franchise rendszerben vidéki képzőhelyekre. Részletek>>

Két új nyomtatott kiadványunk van jelenleg nyomdában: Munkahelyi elsősegélynyújtás, Elsősegélynyújtás gépjárművezetőknek, laikusoknak, szülőknek és gyermekeknek.

Digitális és egyszerűsített nyomdai kiadványként jelenik meg tavasszal az Elsősegély-oktatás módszertana című tanulmány, mely mintegy 250 oldalon összegzi a hazai és nemzetközi tapasztalatokat, illetve ismertet módszertani kritériumokat és lehetőségeket.

Újabb négy nagyszabású, országos rendezvényen biztosítunk lehetőséget az érdeklődőknek, hogy ingyenesen sajátítsák el az újraélesztési ismereteket, ezekkel együtt már évente 9, többezer fős rendezvényen jelenünk meg.

Egyeztetés alatt van az M5 tv csatornával egy többrészes elsősegélynyújtással foglalkozó műsor gyártása.

Az év első felében frissítjük elsősegély alkalmazásunk tartalmát, illetve fejlesztések i skilátásban vannak, elsősorban a csecsemő- és gyermekellátás területén.

Frissítjük és bővítjük az elérhető defibrillátorok adatbázisát.

Terveink közt szerepel a munkahelyi elsősegly-oktatók konferenciájának megszervezése, továbbá több céggel együttműködve előkészítés alatt áll a munkahelyi elsősegélyoktatással foglalkozó cégek szervezetének megalakítása. A szervezet szakmai segítséget és továbbképzést, valamint minőségbiztosítási garanciát nyújtana.

Iskolaiversenyeinket újabb kategóriával, kisiskolás (3-4. osztály) bővítjük. Részletek>>

Májusban kerül megrendezésre a munkahelyi elsősegélynyújtók versenye, ahol a résztvevő csapatoknak élethűen megrendezett baleseti-szimulációban kell helytállniuk.

 


Utolsó frissítés: 2017.01.07.