Önkéntes


Érdekel az elsősegélynyújtás? Szeretnéd ezt magasabb szinten elsajátítani? Szeretnél önkéntesként az elsősegélynyújtási-ismeretek népszerűsítésével foglalkozni? Itt a remek lehetőség! Középiskolás és egyetemisták jelentkezését várjuk!

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány számos lehetőséget kínál középiskolás és egyetemista diákoknak, akik érdeklődnek a segélynyújtás és annak népszerűsítése iránt.

Alapítványunk magas színvonalú szakmai működését biztosítja, hogy valamennyi, hazaánkban működő szakmai szervezettel szoros együttműködést ápolunk. Ezzel biztosítjuk a folyamatos, az egységes és a modern szakmai, valamint oktatási tevékenységet. Partnereink közt szerepel:

  • Országos Mentőszolgálat
  • Magyar Resuscitatios Társaság
  • Magyar Máltai Szeretetszolgálat
  • Magyar Oxyologiai Társaság
  • Magyar Barlangi Mentőszolgálat
  • Katasztrófavédelmi Oktatási Központ

Tevékenységeink során több hazai és nemzetközi elismerésben részesültünk, programjaink nemcsak hazánkban, hanem a határon túl is ismertek.

 

Milyen lehetőségeket kínálunk?

Nemcsak megtanulni, hanem oktatni is szeretnéd az újraélesztést? Oktatói kurzusunk lehetőséget biztosít erre, sőt a saját iskoládban történő oktatáshoz még eszközöket is biztosítunk. Oktatói tevékenységed több hazai, nagyszabású rendezvényen is kipróbálhatod!

Szeretnél megismerkedni a baleset-szimulációval? Sminkes és imitátori képzésünk segít ebben, tudásod megyei és országos versenyeken fejlesztheted.

Szeretnéd még mélyebben elsajátítani az elsősegélynyújtást? Baleset-szimulációs képzéseink és versenyeink ezt a célt szolgálják. Évente három alkalommal, elsősegély és/vagy katasztrófavédelmi gyakorlat, ahol akár versenyzőként, akár imitátorként, akár sminkesként vehetsz részt. 

A megszerzett tudásod rendszeresen fejlesztheted és frissítheted, e-learninges felületünknek köszönhetően aktuális képességi szintedről sikeres vizsgát követően igazolást állítunk ki.

Szeretnél óraszámot gyűjteni az érettségihez szükséges közösségi szolgálathoz? Az alapítványunknál végzett valamennyi önkéntes tevékenységről óraigazolást állítunk ki.

Milyen egyéb lehetőségeket kínálunk? Ezek száma közel végtelen. Elsősegélyszolgálat rendezvényeken, fesztiválokon, filmforgatások, adománygyűjtés és osztás, helyi versenyek lebonyolítása stb. 

 

 

Mit várunk el tőled?

Alapítványunk valamennyi önkéntesének kötelező elvégeznie ingyenes, e-learning kurzusunkat, tudását évente frissítő vizsgával kell megerősítenie.

Az általunk képviselt szakmai értékek illeszkednek a 

valamint

  • az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány, a Magyar Oxyológiai Társaság, az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Resuscitatios Társaság által kiadott egységesített irányelvekhez.

 

Hogyan jelentkezhetsz?

Regisztrálj az elsosegely.hu oldalon, jelöld be az önkéntes kategóriát! A megadott e-mailcímre küldjük az aktuális lehetőségeket, ezekben találod a jeléentkezési feltételeket.

 

Tájékozódnál tevékenységeinkről?

Nézd meg iskolai versenyeinket!

Próbáld ki online tesztjeinket!

Ismerkedj meg (akár ingyenes) e-learning kurzusainkkal!

Tekintsd meg oktatófilmjeinket!

Töltsd le iskolai elsősegélynyújtás életmentő kiadványunkat!

 

Kapcsolat: alapitvany@elsosegely.hu