Óvodai és iskolai foglalkozások

Óvodai és iskolai foglalkozások

Szakképzett pedagógusok bevonásával óvodástól középiskolás korig tartunk foglalkozásokat, képzéseket, bemutatókat. Egészség napok, osztályfőnöki és biológia órák, témahetek keretében az elsősegélynyújtás mellett egészségfejlesztési, prevenciós programokat is szervezünk.

Alapszintű újraélesztés - iskolai

A foglalkozás keretében a diákok elsajátíthatják az alapszintű újraélesztés és megismerkedhetnek az automata/félautomata defibrillátor használatával. Biológia és osztályfőnöki óra keretében, egészségnapokon, iskolai rendezvényeken.

Képzési idő: 2x45 perc

Ajánlott létszám: 20-30 fő

Képzési díj: egyedi árajánlat

tovább

Elsősegélynyújtó tanfolyam - iskolai

Gyakorlatorientált képzés a legújabb irányelvek alapján, a legmodernebb oktatási eszközökkel. Akár féléves szakkör keretében, mely igény esetén folytatható. A közúti elsősegélyvizsgát NEM váltja ki!

Képzési idő: 10x90 perc (10 alkalom)

Ajánlott létszám: 10-30 fő

Képzési díj: bruttó 8.000 Ft/főtől

tovább

Baleseti-szimulációs bemutató - iskolai

Alapszintű elsősegély-ismerettel NEM rendelkezők számára, figyelemfelkeltő foglalkozás. 8-12 db, élethűen megrendezett elsősegély-szimuláció (trauma és belgyógyászat). Biológia és osztályfőnöki óra keretében, egészségnapokon, iskolai rendezvényeken.

Képzési idő: 2x45 perc

Ajánlott létszám: 20-200 fő

Képzési díj: egyedi árajánlat

tovább

Óvodai foglalkozások

Az óvodai elsősegélynyújtás alapjai közé tartozik a gyermekekben való segélynyújtói szemlélet kialakítása, az egyszerűbb sérülések ellátásának megtanulása és ami talán a legfontosabb, a balesetek megelőzése.

Képzési idő: 5x45-60 perc

Ajánlott létszám: 10-30 fő

Képzési díj: egyedi árajánlat
tovább