Minden, ami elsősegély...

Tanfolyamok az ország egész területén.
Szakanyagok, videok, tesztek, interaktív feladatok.
Az elsosegely.hu a nemzetközi iránymutatásokhoz igazodó szakmai oldal.

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy ön belép a www.elsosegely.hu weboldalra és annak társoldalaira, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója annak.

Figyelem! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek,
nem helyettesítik a szakorvosi véleményt!

Az elsosegely.hu társoldalai: elsolancszem.hu, kozutielsosegely.hu, xx.elsosegely.hu

 

Általános rendelkezések

Az elsosegely.hu és társoldalain található tartalom az Első Láncszem Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) szellemi tulajdona. Az Üzemeltető fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik, többek közt a szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A. §.

Az Üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, teszt stb.) másolása, megjelentetése, értékesítése. A weboldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Üzemeltető oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

 

Felhasználási feltételek

Az elsosegely.hu munkáját képzett szakemberek végzik, akik publikációjukkal a szakszerű elsősegélynyújtást és annak oktatását hivatottak szolgálni. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a weboldalon és a hírlevélben megjelenő cikkek információi nem helyettesítik a szakszerű egészségügyi ellátást, tanácsadást és a mentőhívást! Az Ön felelőssége az olvasottak értelmezése és alkalmazása. A portálon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Az Üzemeltető kiemelt célkitűzése azonban, hogy információit minél szélesebb körben terjessze. Ennek megfelelően 1000 karaktert (szóközökkel) meg nem haladó szöveg, ábra, kép, audio- vagy videoanyag átvétele írásos engedély nélkül is lehetséges, ez esetben azonban a forrást (elsosegely.hu) jól látható helyen, az eredeti szöveg betűméretével azonos betűmérettel fel kell tüntetni.

Ezer karaktert (szóközzel) meghaladó szöveg átvételekor a felhasználást e-mailben jelezni kell (elsosegely@elsosegely.hu), ezt követően válasz e-mail nélkül is felhasználásra kerülhet.

Az oldalainkon megjelenő hirdetések valóságtartalmáért nem vállalunk felelősséget, ez teljes egészében a hirdető felet terheli.

 

Szakmai felelősségvállalás

Oldalainkon kiemelt figyelmet szentelünk a valóságtartalomnak, a tiszta, korrekt és pontos tájékoztatásnak.

Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést.

Akut betegségek esetében a gyors beavatkozás életet menthet, a segítségnyújtás elmulasztása vétség. Ezekben az esetekben mindenkinek kötelessége a gyors segítségnyújtás, és egy orvos vagy a mentők haladéktalan értesítése!

 

Regisztrált felhasználók

Egyes tartalmak használatát az Üzemeltető regisztrációhoz köti, amelynek elérését kizárólag regisztrált felhasználóinak biztosítja.
   
A regisztrált felhasználók adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megtesz, beleértve a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak betartását.
   
A regisztrációval felhasználó hozzájárul, hogy Üzemeltető hírlevelet küldjön részére.

Az Üzemeltető a regisztrált felhasználó adatait harmadik félnek nem adja át.

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ>>